Hi, ik ben Rose Brown

oprichtster van PHB Ethical Beaty

Al op jonge leeftijd was ik veganist en me bewust van de schadelijke stoffen in schoonheidsproducten, zoals de chemicaliën, plastic korrels, palmoliealcohol en het uittesten op dieren. Voor mij een reden om direct aan de slag te gaan en ethisch verantwoorde producten te gaan ontwikkelen. Producten die goed zijn voor de aarde, de mens en de dieren, waardoor je met de mooie schoonheidsproducten van PHB zowel van binnen als van buiten kan stralen.

Ons bedrijf is een authentiek familiebedrijf, samen met mijn partner John en mijn moeder Sally ben ik gestart, maar inmiddels zijn meerdere familieleden en ook van buiten de familie gelijkgestemden werkzaam bij ons, mensen die in de PHB-filosofie geloven.

Hoe het allemaal begon

We openden een kleine cosmetica winkel in onze woonplaats in 2010 en ontdekten al snel dat de cosmetica-industrie GROTE VERANDERING nodig had. We hadden de gekke droom om betaalbare, effectieve, schone en veganistische schoonheidsproducten te maken die we met trots konden delen met onze klanten, die ons vertrouwden om hen te helpen met hun huidproblemen.

We hebben de afgelopen 10 jaar enorme veranderingen gezien in de wereld van de schoonheid, en we zijn er trots op dat we al sinds 2012 opkomen voor natuurlijke, wreedheidvrije & veganistische formules, ver voordat het als trendy werd gezien! We zijn zelfs vereerd dat we worden beschouwd als een van de oorspronkelijke Ethical Beauty Pioneers van het Verenigd Koninkrijk.

Het geluk van onze klanten

Maar we zijn het meest enthousiast dat we uit eerste hand hebben gezien dat onze producten de kracht hebben om uw huid, uw gezondheid en uw gevoel van welzijn te verbeteren.

Het geluk en de tevredenheid van onze klanten is uiteindelijk het allerbelangrijkste voor ons. Het drijft alles wat we doen. Daarom bieden we een garantie van 30 dagen op alle producten en zullen we altijd verder gaan dan dat om ervoor te zorgen dat u tevreden bent wanneer u bij ons winkelt.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief