Algemene voorwaarden

Ons veiligheidsbeleid voor betalingen

We ontvangen bij een bestelling nooit je volledige credit card gegevens en deze informatie slaan we ook niet in onze systemen op. Je transactie wordt veilig verwerkt door een externe betalingsprovider.

Ons privacybeleid

Bij het bezoeken van onze website houden we géén gegevens van je bij, je kan onze website bekijken zonder hiervoor privé informatie achter te laten.We vragen enkel om persoonlijke gegevens op het moment dat je een gebruikersaccount bij ons aanmaakt, een bestelling doet, je abonneert op onze nieuwsbrief of als je een samenwerkingsverband met ons aangaat. PHB respecteert het recht op privacy en we verwerken privé gegevens louter volgens de regelgeving zoals beschreven in de Data Protection Act 1998, de privacy en elektronische communicatie regelgeving (EC Directive 2003 ) en volgens gelijkwaardige wetgevingen.Wel verzamelen we demografische en technische gegevens zodat we de website continue voor je kunnen verbeteren, zodat deze nog prettiger werkt.Je persoonlijke gegevens blijven ten alle tijden geheim. We delen deze niet met derden, alle informatie wordt louter voor intern gebruik opgeslagen.

Algemene voorwaarden

Door de site te bezoeken, producten te bekijken én aankopen te doen, bevestig je dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen, hebt begrepen en dat je er geheel mee akkoord bent. Bekijk ook onze regelgeving ten aanzien van privé gegevens. Deze stelt je op de hoogte van hoe we met je gegevens omgaan.

2. Prijzen

De website hanteert de Euro als standaard munteenheid voor Europa én de Britse Pond als standaard voor het Verenigd Koninkrijk. Het is mogelijk om de producten weer te geven met de prijs in een andere munteenheid. Deze bedragen zijn een automatische benadering van de kostprijs in de gekozen munteenheid. Alle prijzen op de site zijn productgerelateerd. Verzendkosten worden aan het eind van de bestelling los in rekening gebracht.

3. Product informatie

We doen ons best om er voor te zorgen dat alle informatie op de website, inclusief beschrijvingen, ingrediëntenlijst, foto’s én prijzen correct is ingevoerd gebaseerd op het moment dat wij de informatie ontvingen. Ondanks het feit dat we ons best doen om de informatie zo goed mogelijk up-to-date te houden, kan het voorkomen dat onze gegevens afwijken van de werkelijkheid. De informatie, inclusief productbeschrijving, de maten van het product, de afbeeldingen en ingrediënten, kan afwijken van het daadwerkelijke product.Zodra je een bestelling plaatst, wordt je door middel van simpele aanwijzingen door het aankoopproces geholpen. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail met hierin de details én het bedrag van je bestelling. Dit is het bedrag dat van je rekening wordt afgeschreven. De mail bevat tevens de verzendgegevens.Als je hulp nodig hebt, of informatie wilt ontvangen over je bestelling(en), neem dan contact op. In het geval van fraude, of schending van onze algemene- en privacyvoorwaarden, zal je bestelling niet worden gewerkt. Indien er problemen zijn met de levering van de bestelling, wordt er telefonisch of per mail contact opgenomen. Heb je een factuur met BTW nodig? Neem dan aub contact met ons op.

4. Betaling

Het is toegestaan om een credit card te gebruiken. Alle creditcards worden automatisch nagekeken op geldigheid én toestemming van de eigenaar van de kaart. Indien de verstrekker van de credit card de betaling weigert, zijn wij niet verantwoordelijk voor de annulering of vertraging van de bestelling.

5. Bezorging

We bezorgen bestelling volgens de tijdens het aankoopproces gekozen verzendwijze. Alle informatie over het bezorgmoment is louter een indicatie. We werken met betrouwbare transportbedrijven, maar we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of late bezorging door derden. Een bestelling wordt pas als vermist behandeld indien deze na vijftien werkdagen na de verzendmail is ontvangen nog niet bezorgd is.De meeste bestellingen worden binnen één werkdag afgehandeld, onze uiterste verwerkingsduur inclusief verzending is drie werkdagen. Wil je een bestelling annuleren? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten zodat we je op de hoogte kunnen brengen of dit nog mogelijk is. Je bestelling kan namelijk al verzonden zijn. Zodra je bestelling verzonden is, kan deze geretourneerd worden volgens onze retourneer voorwaarden.

6. Intellectuele eigendommen

Al het content op de website, zonder enige beperking, inclusief tekst, grafische ontwerpen, logo’s, knoppen, audiofragmenten, data, software én iedere combinatie hiervan, verder vernoemd als content is eigendom van PHB Ethical Beauty Ltd. Het content wordt beschermd volgens de internationale copyright regelgeving én deze van het Verenigd Koninkrijk, waar PHB haar hoofdkantoor heeft. De inhoud van de site mag niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden, nog gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, weder verkocht, aangepast of op andere wijze onrechtmatig gebruikt. Dit geldt zowel voor de gehele inhoud als onderdelen er van.

7. Artikelen in de media

PHB Ethical Beauty Ltd is niet verantwoordelijk voor de uitspraken die gedaan worden in de media artikelen welke op de website zijn te vinden. Al deze artikelen zijn op de site geplaatst in de vorm waarin ze origineel geprint of geschreven werden door de oorspronkelijke uitgever. Elke niet correcte claim of aanbeveling valt onder de verantwoordelijkheid van deze uitgever.

8. Je persoonlijke gegevens

Zodra je persoonlijke gegeven aan ons doorgeeft via de website, heb je de verplichting deze zo juist en accuraat mogelijk aan te leveren. Bekijk ons regelgeving ten aanzien van privacy om te achterhalen hoe we met deze informatie omgaan.Het is mogelijk om je persoonlijke gegevens te updaten via de pagina mijn account.Je bent zelf verantwoordelijk om je account gegevens en wachtwoord vertrouwelijk te bewaren en er voor te zorgen dat derden geen toegang tot je account hebben zonder toestemming. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle acties die met je account worden uitgevoerd. Als je het vermoeden hebt dat je wachtwoord in de handen van derden is gevallen, of gebruikt wordt op een manier waarvoor je geen toestemming hebt gegeven, dan dien je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.Je bent er mee akkoord dat je jezelf niet voor doet als een ander persoon of bedrijf, noch een valse naam gebruikt of een naam van derden hanteert waarvoor je geen toestemming hebt deze te gebruiken.Het is op ieder moment mogelijk je account bij ons te annuleren. Wij hebben het recht om je onze diensten te weigeren en om je account, zonder enige berichtgeving vooraf, te beëindigen als er sprake is van een overtreding van de Algemene Voorwaarden.

9. Medische aansprakelijkheid

Alle informatie op onze site, inclusief gegevens gerelateerd aan welzijn en gezondheid, wordt in goed vertrouwen weergegeven, maar dient niet als een (medisch) voorschrift behandeld te worden. Je dient op de hoogte te zijn van het feit dat niemand je de resultaten van onze natuurlijke producten kan garanderen. Elk product kan bovendien een risico met zich meebrengen als het op onverantwoorde wijze wordt gebruikt. PHB Ethical Beauty Ltd is niet verantwoordelijk voor verwondingen en ziekte door te verzuimen om medisch advies in te winnen, of als je de instructies op de verpakking niet juist gevolgd hebt. Iedere poging om een medisch probleem op te lossen, dient onder toezicht van een medisch professional gedaan te worden. Hoewel we ons best doen zoveel mogelijk informatie over onze producten en het gebruik er van te verzorgen, ligt de verantwoordelijkheid voor gebruik bij jezelf. Daarnaast is het je eigen verantwoordelijk om producten te ontwijken waarvoor je een intolerantie of overgevoeligheid hebt.

10. Klachten

Indien je een klacht hebt, of de werking van een product wilt bespreken, vragen we je contact met ons op te nemen.

11. Geschillen

Gebruik van de website van PHB Ethical Beauty en aankopen hierop vallen onder de lokale wetgeving. Bij geschillen scharen we ons naar de uitspraak van de rechtbank of wetgever.

12. Algemeen

Je begrijpt en bent akkoord met de Algemene Voorwaarden, inclusief ons beleid ten aanzien van privacy, bij het gebruiken van onze site. Onze regelgeving is leidend in elke andere vorm van communicatie. We hebben het recht om op elk moment, naar gelang ons inzicht, de Algemene Voorwaarden eenzijdig te wijzigen door de aanpassingen op onze site te publiceren.

Onze goede doelen

Vision for Zambia

Orbis/Vision for Zambia is een internationaal actief goed doel dat mensenlevens verandert door preventie en behandeling van blindheid. De organisatie werkt sinds 2011 in Zambia om blindheid tegen te gaan. In dit jaar opende ze het eerste nationale kinderoogzorgcentrum in Kitwe.

Je kan zelf een steentje bijdragen om kinderblindheid tegen te gaan. Dit kan door je mailadres gratis te registreren! Bezoek www.visionforzambia.orbis.org voor meer info!

Lokale voedselbanken

Soms loopt het leven compleet anders dan je zou willen! Soms met grote gevolgen zoals werkeloosheid, gebrek aan welzijn, gebrek aan sociale contacten maar zelfs ook honger! Het valt vanuit zo n situatie niet mee om je leven weer opnieuw op te bouwen! Helpende handen zijn hierbij zeker geen luxe.

Dit jaar ondersteunen we de lokale voedselbanken door ons ongebruikt voedsel te doneren. Tevens kopen we regelmatig extra in voor dit goede doel. Onze ongebruikte blikken soep, bonen, pastasauzen, maar ook toastjes en rollen toiletpapier kunnen een gezin dat het zwaar heeft, helpen om de situatie iets meer draagbaar te maken.

De lokale voedselbanken van PHB Ethical Beauty in Engeland zijn onder andere Birmingham Central Food Bank, Ladywood Food Bank en The Central Mosque Food Bank . Meer informatie over lokale voedselbanken op http://www.trusselltrust.org/map

Sense

Het ‘TouchBase’ project van Sense is gevestigd in het centrum van de plaats Selly Oak in Birmingham. Het TouchBase hoofdkwartier is de plek van waaruit het gehele land voorzien wordt van de diensten voor doof-blinden. Deze worden huis-aan-huis aan hen geleverd, maar ook aan andere personen met complexe zorgvraagstukken. Het centrum wordt in de toekomst ingericht als een speciaal plek waar de gehele gemeenschap welkom is en zal gezamenlijke ruimtes, een kunstgalerij, tuinen en café gaan bevatten. TouchBase zal een bloeiend en gezellig druk centrum vormen in één van de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van de stad.

Bezoek www.letsbuildtouchbase.org of www.sense.org.uk om ons een donatie te schenken!

Ondersteuning aan daklozen

We ondersteunen de volgende goede doelen die hulp bieden aan daklozen in Birmingham.

Sifa Fireside: Biedt dagelijks ontbijt, lunch en een douche aan daklozen. Daarnaast wordt er ook voorzien in gratis gezondheidszorg bestaande uit ondersteuning en advies. Meer informatie www.sifafireside.co.uk

Birmingham Homeless Outreach: Deze inspirerende groep vrijwilligers gaat dagelijks de straat op om warme kleding, slaapzaken, mutsen, handschoenen, shawlen en eten en drinken uit te delen aan daklozen. www.birminghamhomelessoutreach.co.uk

Doneer

Als je PHB producten koopt, kan je er ook voor kiezen een gift te doneren aan The OneLove Foundation. Dit kan door vanuit je winkelwagen op de afrekenpagina aan te geven welk bedrag je over wilt maken, dit gaat vervolgens rechtstreeks naar The OneLove Foundation en de projecten die we ondersteunen.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief