Hi, wij zijn PHB Ethical Beauty

een innovatief Engels familiebedrijf met een revolutionair, zeer compleet aanbod van ethisch verantwoorde schoonheidsproducten.

PHB Ethical Beauty is een jong, innovatief Engels familiebedrijf met een revolutionair aanbod van ethisch verantwoorde schoonheidsproducten. Onze huid-, haar- & lichaam verzorgingsproducten worden met de hand gemaakt in Canada en aan de prachtige zuidkust van Engeland.

Rose Brown is de oprichtster van PHB. Ze was zich al op jonge leeftijd bewust van de schadelijke stoffen in schoonheidsproducten.

Wij zijn wereldwijd de grootste aanbieder van natuurlijke, veganistische, dierproefvrije en halal gecertificeerde schoonheidsproducten. Onze producten in twintig landen verkocht en we hebben vijf fysieke PHB-winkels. 

We hebben producten zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke huid. Voor huidproblemen, zoals o.a. eczeem, psoriasis, acne, rosacea, de gevoelige huid bieden we ruim tweehonderd producten.

100% natuurlijke ingrediënten

Wij zijn het enige ethisch verantwoorde schoonheidsmerk, een veilige keus dus voor je gezondheid en de wereld waarin je leeft.

Onze ingrediënten worden op een ethisch verantwoorde wijze geoogst en verscheept. Daarmee ondersteunen wij fair trade projecten en bedrijven die stabiliteit bieden aan boeren, kwekers en lokale gemeenschappen.

Al onze producten zijn vrij van alcohol, dierlijke ingrediënten, dierproeven, palmolie, plastic en schadelijke chemicaliën. En de meesten zijn gecertificeerd volgens strenge normen.

20% van onze winst naar het goede doel

Sinds april 2015 gaat 20% van onze nettowinst naar goede doelen die bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen, kinderen in het bijzonder en dieren in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld!

Door het kopen van PHB-producten ondersteun je dus ook onze missies en ontvang je niet alleen een geweldig handgemaakt schoonheidsproduct, maar zetten we een deel van je geld in om mens en dier te helpen en een positieve bijdrage aan de wereld te leveren.

Duurzame verpakking

Onze verpakking is zorgvuldig en duurzaam ontworpen om afval te minimaliseren. 

Gemaakt van Ecologisch verantwoord, gerecycled verpakkingsmateriaal, na gebruik grotendeels weer geschikt voor hergebruik. Dat geldt ook voor onze aluminiumdeksels, petflessen en glazen kannen.

Het gebruik van onze producten betekent er fantastisch uitzien met liefdevolle zorg voor onze planeet, het milieu en alles wat leeft.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief