20% van nettowinst naar goede doelen

Het is onze droom om met PHB echt het verschil te kunnen maken in de levens van mens en dier.

The OneLove Foundation

Vanuit onze betrokkenheid bij het milieu, doneren wij al jaren 20% van onze nettowinst aan goede doelen die bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen, kinderen in het bijzonder en dieren in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld!

Door het kopen van PHB-producten ondersteun je onze missies en ontvang je een geweldig handgemaakt schoonheidsproduct dat goed is voor je huid en je gezondheid. In ruil hiervoor zetten we een deel van je geld in om mens en dier te helpen en op deze manier een positieve bijdrage aan de wereld te leveren.

Het is onze droom om van PHB een non-profit organisatie te maken en echt het verschil te kunnen maken in de levens van mens en dier. Dankzij onze One Love Foundation ondersteunen we projecten die hieraan bijdragen. We werken ook nauw samen met gevestigde goede doelen en projecten waar we aan doneren en/of aandacht schenken zodat hun waardevolle resultaten nog meer onder de aandacht komen.

Ken je projecten die hierbij aansluiten? Stuur een mail naar charity@phbethicalbeauty.co.uk

Onze goede doelen

Vision for Zambia

Orbis/Vision for Zambia is een internationaal actief goed doel dat mensenlevens verandert door preventie en behandeling van blindheid. De organisatie werkt sinds 2011 in Zambia om blindheid tegen te gaan. In dit jaar opende ze het eerste nationale kinderoogzorgcentrum in Kitwe.

Je kan zelf een steentje bijdragen om kinderblindheid tegen te gaan. Dit kan door je mailadres gratis te registreren! Bezoek www.visionforzambia.orbis.org voor meer info!

Lokale voedselbanken

Soms loopt het leven compleet anders dan je zou willen! Soms met grote gevolgen zoals werkeloosheid, gebrek aan welzijn, gebrek aan sociale contacten maar zelfs ook honger! Het valt vanuit zo n situatie niet mee om je leven weer opnieuw op te bouwen! Helpende handen zijn hierbij zeker geen luxe.

Dit jaar ondersteunen we de lokale voedselbanken door ons ongebruikt voedsel te doneren. Tevens kopen we regelmatig extra in voor dit goede doel. Onze ongebruikte blikken soep, bonen, pastasauzen, maar ook toastjes en rollen toiletpapier kunnen een gezin dat het zwaar heeft, helpen om de situatie iets meer draagbaar te maken.

De lokale voedselbanken van PHB Ethical Beauty in Engeland zijn onder andere Birmingham Central Food Bank, Ladywood Food Bank en The Central Mosque Food Bank . Meer informatie over lokale voedselbanken op http://www.trusselltrust.org/map

Sense

Het ‘TouchBase’ project van Sense is gevestigd in het centrum van de plaats Selly Oak in Birmingham. Het TouchBase hoofdkwartier is de plek van waaruit het gehele land voorzien wordt van de diensten voor doof-blinden. Deze worden huis-aan-huis aan hen geleverd, maar ook aan andere personen met complexe zorgvraagstukken. Het centrum wordt in de toekomst ingericht als een speciaal plek waar de gehele gemeenschap welkom is en zal gezamenlijke ruimtes, een kunstgalerij, tuinen en café gaan bevatten. TouchBase zal een bloeiend en gezellig druk centrum vormen in één van de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van de stad.

Bezoek www.letsbuildtouchbase.org of www.sense.org.uk om ons een donatie te schenken!

Ondersteuning aan daklozen

We ondersteunen de volgende goede doelen die hulp bieden aan daklozen in Birmingham.

Sifa Fireside: Biedt dagelijks ontbijt, lunch en een douche aan daklozen. Daarnaast wordt er ook voorzien in gratis gezondheidszorg bestaande uit ondersteuning en advies. Meer informatie www.sifafireside.co.uk

Birmingham Homeless Outreach: Deze inspirerende groep vrijwilligers gaat dagelijks de straat op om warme kleding, slaapzaken, mutsen, handschoenen, shawlen en eten en drinken uit te delen aan daklozen. www.birminghamhomelessoutreach.co.uk

Doneer

Als je PHB producten koopt, kan je er ook voor kiezen een gift te doneren aan The OneLove Foundation. Dit kan door vanuit je winkelwagen op de afrekenpagina aan te geven welk bedrag je over wilt maken, dit gaat vervolgens rechtstreeks naar The OneLove Foundation en de projecten die we ondersteunen.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief