Niet goed, geld terug

Een betere huid in 30 dagen

We zijn er zeker van dat je gek op onze producten bent en dat ze bij je in de smaak vallen! Onze duurzame en handgemaakte producten verbeteren je huid binnen 30 dagen.
Mocht het product toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren of ruilen. 

We betalen je zelfs de kosten voor het retourneren!

De voorwaarden

  1. Onze vergoeding voor de kosten van het terugzenden is standaard €3,50. Om er zeker van te zijn dat de geretourneerde items aankomen en we het volledige aankoopbedrag terug kunnen geven, verzoeken we je een verzending met track&trace te gebruiken.

  2. Er mag slechts éénmaal een beroep op de garantie gedaan worden per product en order. Bijvoorbeeld: als je anti-verouderingscreme hebt besteld, kun je dit product éénmaal terugsturen met recht op retour van het volledige aankoop bedrag.

  3. De niet goed, geld terug garantie geldt niet voor testverpakkingen, cadeau sets en mini foundation verpakkingen. Deze items vallen onder ons standaard retourbeleid. Mail ons voor meer informatie hierover.

  4. Om aanspraak te maken op je 30 dagen garantie dien je te mailen naar info@phbethicalbeauty.nl met als onderwerp ’30 dagen garantie’ Voeg in dit bericht aub het ordernummer toe en vertel ons welk item je wilt retourneren. Als je het item wil ruilen geef ons dan aan welk product je er voor terug wilt hebben en naar welk adres dit verzonden dient te worden.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief