Is het assortiment Halal geschikt?

Alle producten in ons assortiment voldoen aan Halal-waarden en zijn gecertificeerd door Universal Halal Agency UK. Halal-certificering biedt gemoedsrust voor veel van onze klanten. Het garandeert dat onze producten vrij zijn van agressieve alcoholen (ethanol, gedenatureerde alcohol) en GGO’s. We zijn van mening dat alcohol een onnodig vulmiddel is dat geen voordelen biedt voor de […]

Is jullie assortiment dierproefvrij

Uiteraard is ons gehele assortiment dierproefvrij. Wij testen niet op dieren en zullen dat ook nooit doen. Al onze producten zijn aangemeld bij het Leaping Bunny programma. Om hiervoor goedgekeurd te worden moet je voldoen aan de criteria van Cruelty Free International. Een goed zaak vinden wij.

Is jullie make-up gluten vrij en geschikt voor mensen met een allergie?

Jazeker, ons complete assortiment aan cosmetica is glutenvrij en geschikt voor coeliakiepatiënten die een intolerantie voor gluten hebben. Vitamine E wordt vaak van gluten onttrokken, maar wij gebruiken rijst bran olie of niet genetisch gemodificeerde soda in onze producten. Onze cosmetica zijn tevens geschikt voor mensen met een noten allergie.

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief