I Am Calm – Body Lotion – Prebiotics + Palmrosa

12,50

Uitverkocht

Gebruik de natuurwetenschap van prebiotica en palmarosa om te balanceren en te kalmeren. I AM CALM is van nature voedend en niet vet en is geformuleerd om de huid te beschermen, te hydrateren en te verzachten en haar natuurlijke gezondheid en schoonheid te onthullen. Geschikt voor het hele gezin, het is geparfumeerd met pure essentiële oliën om de geest te kalmeren en emoties in evenwicht te brengen.

De antioxiderende eigenschappen van rooibos helpen bij het bestrijden van omgevingsstressoren, terwijl baobab uit de gemeenschap wordt gebruikt vanwege de hoge concentratie vitamine C, die de elasticiteit en zachtheid van de huid verhoogt. Prebiotica helpen het microbioom van de huid te ondersteunen en I AM CALM is pH-gebalanceerd om de normale pH-waarde van de huid te respecteren. Laat de kracht van de natuur je gezin een gelukkige, gezonde huid geven.

Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Inulin*, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract*, Adansonia Digitata (Baobab) Fruit Extract*, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Lactic Acid, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Linalool**, Citronellol**, Limonene**, Geraniol**

*Ingredients from Organic Farming

**Component of Natural Essential Oils

99.5% of the total ingredients are from Natural Origin

Meer informatie

Extra informatie

Ontdek meer over onze producten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief